Mijn favorieten

Onze medewerkers

Ridder Huizen makelaardij oz

Arjen Jansen
Arjen Jansen
registermakelaar / taxateur
Als register taxateur (RT) gecertificeerd en sinds 2000 werkzaam als makelaar in Ridderkerk. Al op jonge leeftijd was duidelijk dat ik ondernemer wilde worden. Toen na mijn studie Vastgoed & Makelaardij de kans daar was, heb ik die met beide handen aangepakt. Met veel plezier werk ik al die jaren in het Ridderkerkse.

Lang voordat er telefoon, internet en televisie was, bracht de makelaar koper en verkoper bij elkaar door de wens van de klant te onthouden en creatief te zijn. Klant A wil naar die woning B en als we klant B daarheen krijgen.... Zo denken wij binnen Ridder Huizen makelaardij ook, maar we zijn wel in een hypermodern jasje gestoken. In deze tijd kunnen we niet meer zonder de grote woningwebsites en sociale media. Platforms waar wij uiteraard actief op zijn, maar we verliezen nooit de klant uit het oog.

Ik vind het belangrijk dat de klant voorop staat. Bij ons kantoor staat de deur altijd open. Stap eens bij ons binnen en ervaar het zelf!
Saskia Kwakernaat
Saskia Kwakernaat
Assistent makelaar
Sinds mei 2017 ben ik werkzaam binnen het team van Ridder Huizen makelaardij. Als office manager ben ik degene die de makelaars zonder zorgen op afspraak stuurt en ben ik diegene die u aan de telefoon te woord staat.

Mijn veelomvattende functie in het team bestaat onder andere uit het ondersteunen van mijn collega Arjen, het voorbereiden van alle stukken en het verwerken van de dossiers. Mijn missie en uitdaging is het ontzorgen van u als klant.

Je kunt mij niet blijer maken dan met tevreden klanten die ook nog eens hun waardering uitspreken. Daar doe je het immers voor!