Mijn favorieten

Ons kantoor

Ridder Huizen makelaardij is een professionele, klantgerichte en no-nonsense organisatie, welke in 2000 is opgericht door Arjen Jansen (registermakelaar / taxateur). Wij staan voor 20 jaar Ridderkerkse ervaring in de makelaardij! Wij hebben ons gespecialiseerd op het gebied van de particuliere woningmakelaardij alsmede de verkoop en begeleiding van nieuwbouwprojecten en weten het beoogde doel te bereiken met een frisse en pro-actieve werkwijze. 


Dienstverlening en Communicatie

Wij staan er voor dat onze dienstverlening verder gaat waar een ander kantoor stopt. Ons speerpunt is de dienstverlening naar u als opdrachtgever toe en dat bereiken we met persoonlijke en duidelijke communicatie! Als voorbeeld nemen wij een opdracht tot bemiddeling bij verkoop. Hoe vaak hoort u niet de klacht over een makelaar dat ze niets van zich laten horen? Een veel voorkomende klacht. Niet bij Ridder Huizen makelaardij! Wij zorgen ervoor dat u als opdrachtgever periodiek op de hoogte wordt gesteld van de voortgang. Dat kan zijn een algemeen telefoontje, een overzicht van het aantal bezoekers op de diverse websites of een advies om mee te doen aan een advertentie in de (lokale) media. Op deze manier krijgt een opdrachtgever niet het gevoel dat er niet meer aan hen wordt gedacht. Persoonlijke communicatie en advisering dus!


Registermakelaar / taxateur

De makelaar van deze tijd is ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT). Om te kunnen worden ingeschreven dient de makelaar onder andere voldoende geschoold te zijn, diploma’s te bezitten en de praktijktoets met een voldoende te hebben doorlopen. Veelal wordt er gedacht dat men dan klaar is. Niets is minder waar; de makelaar neemt gedurende het gehele jaar verplicht deel aan zogenaamde permanente educatie. De reden hiervan is dat onder andere wetten continu worden gewijzigd en dat u natuurlijk wilt dat uw makelaar hiervan op de hoogte is. Ook op het gebied van marketing wordt de makelaar van tegenwoordig doorlopend geschoold. Als de makelaar aan alle voorwaarden voldoet mag hij/zij zich "registermakelaar / taxateur" noemen.


Brancheorganisatie

Ridder Huizen makelaardij is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar. Belangrijk voor u als klant is dat de makelaar die lid wil worden van een brancheorganisatie, moet voldoen aan diverse voorwaarden en zich moet houden aan de algemene consumentenvoorwaarden. Daarnaast is het voor de makelaar van belang dat deze ondersteuning van de organisatie krijgt op het gebied van bijvoorbeeld juridische zaken, uitingen in media en een website met landelijke dekking.


Werkzaamheden

Onze werkzaamheden staan hieronder uitgesplitst in de categorieën woningmakelaardij en nieuwbouw . Onder het menu Diensten kunt u per dienst lezen wat wij voor u kunnen betekenen.

Woningmakelaardij:

 • Verkoopbemiddeling
 • Aankoopbemiddeling
 • Taxaties
 • Verhuur
 • Beheer

Nieuwbouw:

 • Verkoop
 • Aankoop
 • Opleveringsinspecties
 • Kopersbegeleiding
 • Advisering
 • Plananalyses

Bent u na het lezen van ons profiel geïnteresseerd geraakt in onze uitstekende dienstverlening, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Ridder Huizen makelaardij, de makelaar die weet waar u zich thuis voelt !

Kantoor Vestiging Ridder Huizen makelaardij oz

Ridder Huizen makelaardij oz

Ridderkerk

Benedenrijweg 85 a
2983 GA RIDDERKERK
KvK nummer: 24303075
BTW nummer: NL808990925B01

Routeplanner

Route van naar Benedenrijweg 85 a, 2983 GA Ridderkerk