Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Ridderkerk

Brancheorganisatie VBO Makelaar
Persoonlijke communicatie en advisering
Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs

Ridder Huizen is uw aankoopmakelaar wanneer u op zoek bent naar een nieuw huis in Ridderkerk en omstreken. Met 20 jaar ervaring helpen wij bij het vinden van uw droomhuis tot aan de daadwerkelijke koop.

Bekijk ons woningaanbod

De voordelen van een aankoopmakelaar bij het kopen van een huis in regio Ridderkerk

Het kopen van een woning is een bijzondere gebeurtenis, u koopt tenslotte niet elke dag een nieuw huis. Bij het kopen van een huis zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Daarnaast komt u tegenover de verkoopmakelaar te staan, die handelt in het belang van de verkopende partij. Wij handelen geheel in uw belang en begeleiden waar dat nodig is. Onze aankoopmakelaar is register makelaar taxateur en ons kantoor is aangesloten bij de brancheorganisatie, zo weet u zeker dat uw makelaar over de juiste expertise beschikt en op de hoogte is van alle ontwikkelingen in Ridderkerk en omgeving.

Wij helpen u graag met het kopen van een woning

Bij Ridder Huizen makelaardij hebben we een professionele, frisse en proactieve werkwijze. Als aankoopmakelaar in Ridderkerk bieden wij begeleiding op maat aan. Dit houdt in dat u ons voor het gehele aankoopproces in de arm kunt nemen of specifiek voor een bepaald onderdeel. Wij hebben oog voor uw wensen en hechten veel waarde aan persoonlijke communicatie en advisering. Wij leggen graag in een persoonlijk gesprek geheel vrijblijvend uit hoe wij kunnen helpen bij het kopen van een woning in Ridderkerk. Neem contact op met Ridder Huizen makelaardij, de makelaar die weet waar u zich thuis voelt. U bereikt ons telefonisch op: 0180 - 413 666. Ook kunt u online een afspraak maken. 

Stuur een vraag!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring