Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Ridderkerk 2984 GR

Waterrijk Ridderkerk

2984 GR Ridderkerk

Omschrijving

Wij presenteren u graag ‘Waterrijk’. Een wijk in Het Zand in het gezellige Ridderkerk. Met brede singels en vijvers en volop aandacht voor de groene omgeving. Hier kunt u prachtig wonen en genieten.

Geniet van de rust, de ruimte, maar ook van alle voorzieningen in de buurt . Met een scherp oog voor de architectuur en de groene/waterrijke omgeving hebben wij dit plan op een zeer...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 341.000,- tot € 610.000,- Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 171 m² Inhoud 481 m³ t/m 729 m³ Perceeloppervlakte 122 m² t/m 260 m² Start Verkoop 10-03-2020 Aantal kavels 37 Vrij 36 Aantal Bouwtypes 11 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wij presenteren u graag ‘Waterrijk’. Een wijk in Het Zand in het gezellige Ridderkerk. Met brede singels en vijvers en volop aandacht voor de groene omgeving. Hier kunt u prachtig wonen en genieten.

Geniet van de rust, de ruimte, maar ook van alle voorzieningen in de buurt . Met een scherp oog voor de architectuur en de groene/waterrijke omgeving hebben wij dit plan op een zeer duurzame manier vorm gegeven. Het totale plan bestaat uit 95 woningen onderverdeeld in 37 grondgebonden woningen en 58 appartementen. In deze brochure presenteren wij u de grondgebonden woningen, onder te verdelen in de volgende types: eengezinswoningen, eengezinswoningen aan het water, patiowoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een unieke vrijstaande woning. De 58 appartementen gaan op een later moment in de verkoop.

In zo’n groene wijk kunnen we natuurlijk niet anders dan bouwen met aandacht voor het milieu. Zeer duurzaam, energieneutraal, natuurinclusief, comfortabel en klaar voor de toekomst. Zelfs een groenhypotheek is mogelijk, wat het nog aantrekkelijker maakt om hier te wonen. Aan alles is gedacht om het u naar de zin te maken. Soms zelfs aan de wens om te wonen aan het water, want de naam zegt het al: Waterrijk is ermee omsingeld.

Alvast veel woonplezier in Waterrijk!

Comfortabel en rustig wonen dichtbij de grote steden

Vanuit Ridderkerk is het heerlijk fietsen door de groene en waterrijke omgeving. Varen kan natuurlijk ook! Wat te denken van een heerlijk dagje roeien of kanoën op het Waaltje in Rijsoord? Liever geen inspanningen verrichten? Neem dan de fluisterboot of pak het pontje dat elke dag tussen Kinderdijk, Krimpen aan de Lek en Ridderkerk vaart. Een geweldige start van een tocht langs de vele molens die de omgeving rijk is. Het natuur van De Gorzen, De Crezéepolder en het Oosterpark liggen om de hoek. Hier kunt u lekker luieren of wandelen. En in het Oosterpark kunt u de dag afsluiten met een bezoek aan het pannenkoekenhuis.

De ligging van Waterrijk is perfect

Welkom in Waterrijk. Een wijk in Het Zand in het gezellige Ridderkerk. Met brede singels en vijvers en volop aandacht voor de groene omgeving. Ontdek de ruime omgeving, de vele mogelijkheden en voorzieningen van uw nieuwe leefomgeving. Het is er prachtig wonen!

Centraal in Ridderkerk vindt u Waterrijk in de populaire woonwijk Het Zand en op loopafstand van het gezellige centrum met alle voorzieningen. U stapt zo op de fiets naar winkelcentrum Drievliet of wandelt in de Gorzen en langs de rivier. Ook hardlopen kan hier prachtig!

Wonen in Waterrijk

Waterrijk bestaat straks uit 95 woningen. Allemaal zeer duurzaam gebouwd, comfortabel, omringd door groen en soms zelfs liggend aan het water. Ook zijn alle woningen energieneutraal, dus klaar voor de toekomst!

Dit mooie plan start en wij met de bouw van de 37 grondgebonden woningen; 10 eengezinswoningen, 8 eengezinswoningen aan het water, 12 patiowoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. De buitenzijde van het plan bestaat uit de patiowoningen en eengezinswoningen aan het water met een eigentijdse en moderne uitstraling. De eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning aan de binnenzijde van het plan hebben een jaren ’30 architectuur. Deze verscheidenheid in bouwstijl zorgt voor veel variatie en sluit aan bij de bestaande woningen in de wijk. Waarbij het gebruik van rode/oranje bakstenen juist zorgt voor eenheid.

Namen als Brasem, Rietzoom, Waterlelie en Oever spreken voor zich. Het zijn stuk voor stuk woningen in een wijk met veel ruimte voor water en groen. Gesitueerd langs de brede singels en vijvers in de rustige en kindvriendelijke wijk, maar ook centraal gelegen ter hoogte van de Boerhaavestraat in Ridderkerk. Op loopafstand vindt u het centrum met alle voorzieningen. Gaat u liever met de auto op pad en wilt u naast de deur parkeren? Geen probleem. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen in de wijk. Bij de twee hoekwoningen van de eengezinswoningen, alle twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning kunt u zelfs parkeren op eigen terrein.

Wonen op maat

Alle woningen in Waterrijk zijn comfortabel, duurzaam en keurig afgewerkt. Zowel de badkamer als het toilet zijn voorzien van tegelwerk en sanitair. Er is een PVT-warmtepomp met zonnepanelen aanwezig en u geniet
van een hoog comfort dankzij de vloerverwarming en -koeling. Waarbij de gebruikte materialen zorgen voor
een hoogwaardige en warme uitstraling. Bovendien zijn de woningen onderhoudsarm: schilderwerk aan
de kozijnen en goten is niet nodig dankzij de materiaalkeuze. En wenst u in de toekomst uit te breiden of heeft u een andere specifieke wens? Een andere indeling, dakkapel of uitbouw behoort tot de mogelijkheden. In de makelaarsopties hebben wij alle mogelijkheden voor u uiteengezet. Dat noemen wij ‘wonen op maat’.

De oplevering

Waterrijk sluit naadloos aan bij de bestaande woningen in Het Zand en is het laatste grote bouwplan in dit deel van de nieuwe woonwijk. Bij oplevering zijn de straten en openbare parkeerplaatsen in de wijk al zoveel als mogelijk aangelegd en omringd met groen. U profiteert direct van alle gemakken en de aanwezige sfeer. U zult
er vast optimaal genieten!

Nieuwsbrief

U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief op de projectwebsite www.waterrijkridderkerk.nl om op de hoogte te worden gehouden van de laatste stand van zaken. www.waterrijkridderkerk.nl

Wat kan u verwachten?

Stap 1 - Start verkoop op 10 maart 2020
Via de nieuwsbrief ontvangt u de uitnodiging voor de start verkoop. Tijdens de start zijn de verkoopbrochure, technische omschrijving, de kleur- en materialenstaat, de makelaarsopties, de koperskeuzelijst en uiteraard de definitieve prijzen bekend.

Stap 2 – Inschrijven
Na de start verkoop heeft u 7 dagen de tijd om u online in te schrijven voor het project. U kunt zich inschrijven voor meerdere bouwnummers.
Kandidaten die een financiële check van de betrokken partner hebben voorrang bij de toewijzing. Het is namelijk zowel voor u als voor de ontwikkelaar van groot belang tijdig inzicht te hebben in de financiële haalbaarheid van de koop.

Stap 3 – Uitslag toewijzing
Binnen een aantal dagen na de sluiting van de inschrijving neemt de makelaar contact met u op. Indien u een bouwnummer toegewezen heeft gekregen, dan wordt er een verkoopgesprek ingepland. Kandidaten die niet zijn ingeloot worden op de reservelijst geplaatst.

Stap 4 – Verkoopgesprek
Tijdens het verkoopgesprek ontvangt u de verkooptekeningen, de situatietekening, etc. Na afloop van het gesprek kunt u beslissen of u een optie op de woning wilt. Zo ja, dan krijgt u vanaf dat moment 1 week om te beslissen of u over wilt gaan tot aankoop.

Stap 5 – Overeenkomst
Uiterlijk 3 werkdagen na de optieperiode ondertekent u de koop-/aannemingsovereenkomst bij de makelaar.

Stap 6 – Kopersbegeleiding
Na het ondertekenen van de overeenkomst ontvangt u een uitnodiging van de kopersadviseur van de aannemer. Tijdens de afspraak die volgt krijgt u de procedures en mogelijkheden van het project toegelicht. Daarnaast kunt u uw eventuele vragen en/of individuele wensen kenbaar maken.
Tevens zijn vanaf dit moment de bij het project betrokken showrooms voor u beschikbaar en kunt u bij deze partijen terecht om inspiratie op te doen voor de sanitaire ruimtes en keuken.

Stap 7 – Bouw en oplevering
De bouw zal naar verwachting in september 2020 aanvangen. Wij hopen in het derde kwartaal van 2021 de sleutel van uw nieuwe woning te kunnen overhandigen.

Wat kunt u downloaden op www.waterrijkridderkerk.nl
• Sfeerbrochure. De brochure geeft een volledig beeld van de sfeer en mogelijkheden binnen Waterrijk. Waaronder de definitieve plattegronden en daarmee ook de afmetingen van de tuinen.
• Begeleidend schrijven. Met uitleg over de verkoopprocedure.
• Prijslijst
• Technische omschrijving en kleur- en materialenstaat
• Makelaarsopties (ruwbouwopties)
• Koperskeuzelijst (afbouwopties)

Heeft u interesse?
Via www.waterrijkridderkerk.nl kunt u zich inschrijven voor de grondgebonden woningen in Ridderkerk
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 341.000,- - € 610.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 125 m² t/m 171 m² Inhoud 481 m³ t/m 729 m³ Perceeloppervlakte 122 m² t/m 260 m² Start Verkoop 10-03-2020 Aantal kavels 37 Vrij 36 Aantal Bouwtypes 11 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Route van naar , 2984 GR Ridderkerk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.