Nieuwbouwproject Lagendijk

DIT SUCCESVOLLE PROJECT IS GEHEEL VERKOCHT !!! KIJK BIJ ONZE ANDERE PROJECTEN !!!

Het project

Aan de centrumzijde van de Lagendijk, ter plaatse van de kruising met de Burgemeester de Zeeuwstraat, worden 6 nieuwbouwwoningen op zeer ruime kavels gerealiseerd in een kleinschalig nieuwbouwproject. De Lagendijk verbindt de wijk Rijsoord en het Centrum met elkaar.

Het project omvat 2 semi-vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn aan elkaar geschakeld middels de aangebouwde garage.

Deze woningen zijn een moderne vertaling van de uit de vorige eeuw zo bekende jaren ’30-stijl. Men moet hierbij denken aan uitgetimmerde goten met overstekken, erkers, metselwerk met een donkere onderplint en lichter metselwerk erboven, een mansarde of gebroken dakconstructie en donkere dakpannen.

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels met een oppervlakte van 442 tot maar liefst 516 m2 eigen grond. Aan de voorzijde heeft men de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren.

Woningtype A

Woningtype A betreft een semi-vrijstaande villa. De woning heeft een karakteristiek gevelbeeld in de stijl van de jaren ’30. De woning valt op door de dakoverstekken en getimmerde goten. De woning heeft een hoogwaardige uitstraling door het gebruik van mooie, duurzame en degelijke materialen. Er is veel aandacht besteed aan het afwerkingsniveau, waarbij de detaillering in het oog springt. De woning is gesitueerd op een ruim kavel. Hierdoor beschikt de woning over een grote voor- en achtertuin. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer. In combinatie met de open keuken ontstaat er een riante ruimte. Aan de achterzijde is de woning voorzien van een onderheid terras. Het terras is vanuit de woonkamer bereikbaar door middel van 2 openslaande deuren. Via de trap kan men naar de tuin. Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage.

Eerste verdieping

De 1e verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers. Daarnaast is er een riante badkamer voorzien van een ligbad en douche. Tevens is er een inpandige berging.

Tweede verdieping

De 2e verdieping is vrij indeelbaar als bijvoorbeeld een hobby-, of bergruimte. Het is tevens mogelijk om hier een 4e en/of 5e slaapkamer te creëren.

Prijzen vanaf € 520.000 v.o.n.

Woningtype B

Woningtype B is een ruime twee-onder-één kapwoning. De woning is in de stijl van de jaren ’30 en dankt haar karakteristieke uitstraling onder andere aan de toepassing van een Mansarde-dak.

Het Mansarde-dak beschikt over 2 extra ‘knikken’, waardoor het dak vrijwel doorloopt tot de 1e verdiepingsvloer. Door de toepassing van dakkapellen aan de voor- en achterzijde ontstaat er een mooie lichtinval in de verblijfsruimten en goede indelingsmogelijkheden. Het gebruik van mooie, duurzame en degelijke materialen dragen bij aan het hoge afwerkingsniveau. Door de ruime kavel heeft de woning een grote voor- en achtertuin. De achtertuin grenst aan het water. Parkeergelegenheid op eigen terrein is in ruime mate aanwezig.

Begane grond

Op de begane grond bevindt zich een ruime woonkamer en keuken.

Via 2 openslaande deuren aan de achterzijde is het onderheide terras bereikbaar. Via de trap kan men naar de tuin. De woning is tevens voorzien van een royale garage.

Eerste verdieping

Naast een riante badkamer voorzien van een ligbad en douche bevinden zich op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers. De slaapkamers en badkamer zijn voorzien van een dakkapel.

Tweede verdieping

De 2e verdieping is naar eigen wens in te delen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een 4e en/of 5e slaapkamer te creëren. Ook kan er gedacht worden aan een hobby- of bergruimte.

Prijzen vanaf € 435.000 v.o.n.

Wenst u meer informatie omtrent dit fraaie project, neemt u dan contact op met ons kantoor op telefoonnummer 0180-413 666 of vraag via de link op deze pagina een brochure aan.