Bel ons nu 0180 - 413 666

Slikkerveer ZO - Prinses Margrietstraat

2983, Ridderkerk
van € 169.500,- tot € 232.500,- v.o.n.

Beschrijving

VERKOCHT !!!

Ridderkerk Slikkerveer Zuidoost,
zonder twijfel een prachtige kans!

6 riante appartementen in de Nassaustraat / Prinses Margrietstraat
+ Lees meer

Omgeving

Ridderkerk, rustig wonen dicht bij stad en natuur
Strategisch gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht ligt Ridderkerk, een groen en waterrijk
dorp met bijna 50.000 inwoners. Ridderkerk bestaat uit vijf oude kernen met elk hun eigen karakter: Centrum, Slikkerveer, Rijsoord, Bolnes en Oostendam, en twee nieuwere wijken: Drievliet en Het Zand. Dicht bij Rotterdam en op loop- en fietsafstand van het water en het weidse landschap van de Alblasserwaard biedt Ridderkerk het beste van twee werelden.

Bereikbaarheid
Door de gunstige ligging aan de snelwegen A15 en A16 en aan de Nieuwe Maas en De Noord is Ridderkerk niet alleen via de weg maar ook via het water goed bereikbaar. De voor Nederland unieke Fast Ferry (zeer snelle veerboot) onderhoudt lijndiensten vanuit Ridderkerk met Rotterdam, Dordrecht en Alblasserdam. Verder zijn er legio lijndiensten per bus naar o.a. Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam.

Onderwijs
De gemeente Ridderkerk heeft vele scholingsmogelijkheden binnen de eigen gemeentegrenzen. Naast basisscholen en speciale scholen voor basisonderwijs zijn in de gemeente ook scholen voor voortgezet onderwijs en vestigingen van regionale opleidingscentra gevestigd.

Winkelhart
In Ridderkerk is het prettig winkelen. Met de winkelcentra Ridderhof en Jorishof en de winkels rond het St.Jorisplein heeft het centrum uitstekende, voor een groot deel overdekte,
winkelmogelijkheden. Elke vrijdag is bij het centrum de weekmarkt. De afzonderlijke wijken beschikken ook over goede winkelvoorzieningen.

Kunst, cultuur en uitgaan
Ridderkerk kent vooral een rijk verenigingsleven. Muziek speelt hierbij een grote rol: er zijn verschillende muziekverenigingen, een groot aantal koren en een symfonieorkest.
Sinds enkele jaren heeft Ridderkerk ook een eigen theater met een gevarieerd programma. Vooral in het centrum vindt u een keur aan cafés en restaurants. In het historisch hart van Ridderkerk vindt u het plaatselijk museum. De uit 1840 daterende dorpsschool fungeert als
oudheidkamer. In het oorlogs- en verzetsmuseum Johannes Post (Rijsoord) is de capitulatie van het Nederlandse leger aan het begin van de Tweede Wereldoorlog op treffende wijze gereconstrueerd.

Sport en recreatie
Naast de vele en verschillende sportverenigingen heeft Ridderkerk ook een tweetal sportcentra met een sporthal, recreatie- en wedstrijdbad, tennis- en squashbanen, manege enzovoort. Ridderkerk beschikt bovendien over een eigen Thermen. De Ridderkerkse Gorzen, een heuvelachtig natuurgebied met veel waterpartijen is een interessant terrein voor liefhebbers
van rust en natuur. Wandelaars, fietsers en zonaanbidders kunnen terecht in het Oosterpark en de afgedamde Waal is een domein voor vissers, roeiers, zwemmers en surfers.

Ridderkerk-Slikkerveer
Slikkerveer is een wijk met een dorps karakter en een sterke eigen identiteit. De wijk heeft een compleet voorzieningenpakket. Bushaltes liggen op maximaal 400 meter. Slikkerveer heeft eigen kinderopvangfaciliteiten en er zijn verschillende scholen. Verder heeft de wijk een wijkvoorzieningencentrum, waar allerlei activiteiten worden georganiseerd en waar bovendien de bibliotheek in is gevestigd. Winkelcentrum Dillenburgplein biedt een compleet en kwalitatief hoogwaardig winkelaanbod.
+ Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 76-118 m²
Inhoud 205-319 m³
Aantal woningen 6
+ Lees meer

Inloggen

Inloggen op mijn Ridder Huizen Makelaardij o.z.. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken